Generalforsamling d. 23. februar kl. 19:30

Generalforsamling d. 23. februar kl. 19:30

Vi har snart klaret os igennem de mørke og kolde vinterdage, så der går ikke længe, før drømmen om den kommende sejlsæson bliver til virkelighed. Mens de fleste af os venter endnu lidt på varmere vejlmeldinger, vil vi benytte tiden til at kaste et blik på det forgangne år med henblik på at gøre den nye sæson endnu bedre. Vi vil på generalforsamlingen drøfte sejlklubbens drift, foreningens aktiviteter og medlemmernes ønsker.

Read More

Historien bag medaljen

Frederikssund Sejlklub havde onsdag aften besøg af Katja Salskov-Iversen, den ene af vores dygtige medaljevindere fra OL i Rio, som vandt bronzemedalje i 49erFX. Hun fortalte meget inspirerende om de års arbejde og træning, der går forud, og som er nødvendige for at nå sine mål - et mål som hun har kæmpet hårdt for sammen med sin makker Jena Mai Hansen, der iøvrigt har været Katjas træner i 6 år inden deres fælles kampagne. Selv startede Katja som 6-årig med at sejle Optimistjolle, så der er virkelig brugt mange time på vandet for at nå i mål.

Katjas positive og inspirerende omtale gav mange af Frederikssund Sejlklubs dygtige juniorsejlere et pust for at gå efter deres mål, og de gamle sejlere sukkede og ønskede sig som 20-årige igen.