Mar
20
7:00 pm19:00

Temaaften: Klubudvikling DS

  • Roskilde Sejlklub

Med udgangspunkt i Klub og medlemsundersøgelsen Havets Motionister og ny viden fra DGI projektet Danmarksmesterskabet i Klubudvikling, præsenterer Dansk Sejlunion en række bud på hvor man kan begynde, eller hvordan man kan fortsætte, arbejdet med klubudvikling. 

Mar
8
7:00 pm19:00

Foredrag v. Dansk Søredningsselskab

Kom og hør foredrag om Dansk Søredningsselskab indsats for at øge trygheden på vandet. De gør en kæmpe frivillig indsats for alle os, der færdes på vandet. Det er gratis og alle er velkomne.

Mar
8
6:45 pm18:45

Ekstraordinær generalforsamling

Ekstraordinær generalforsamling afholdes for at stemme om vedtægtsændring. Der stemmes om at lade formuleringen "Valgbare er medlemmer, som er fyldt 21 år” udgå af §10.

Jan
15
12:00 am00:00

FD-nyt deadline for indlæg

Send en artikel om din sommerferietur, renoveringen af din båd, eller andet spændende, gerne med billeder. Optagne artikler præmieres med en flaske vin.

Dette nummer af FD-nyt forventes udsendt primo februar

Jan
14
12:00 am00:00

Deadline for forslag til generalforsamlingen 2017

Generalforsamling i Frederikssund Sejlklub finder inden udgangen af marts. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være indsendt skriftligt til formanden senest den 15. januar. Kun forslag, der optages på dagsordenen, samt ændringsforslag til forslag optaget på dagsordenen, kan tages under afstemning. 

Se evt. klubbens vedtægter §13-17 for nærmere detaljer om generalforsamlingen.

Jan
7
1:00 pm13:00

Nytårskur 2017

Der er ingen tilmelding, og det koster ingenting at deltage. Vi mødes lidt før kl. 13.00 og dækker bord i fællesskab. Tidligere har vi været mellem 30 - 45 personer, der har deltaget, men vi kan nemt være mange flere.

Lav èn af dine dejlige specialiteter, og lad os andre smage den, der er ingen grænser for, hvad du kan tage med, sild, pålæg, ost, salat osv. Det kan være koldt eller varmt mad, eller kage til kaffen, ja faktisk lige hvad du har lyst til…?

Kabysudvalget vil på klubbens vegne sørge for, at der er div. brød, smør, fedt, dug, kaffe, lys og servietter til alle. Øl og vand købes til klubpriser. – Vin, snaps og lign. medbringer I selv.

Kom og mød jeres klubkammerater til en hyggelig eftermiddag, i en særdeles afslappet atmosfære!

Nov
25
Nov 26

Dansk Sejlunions klubkonference

Sejlerglæden står i centrum for årets Klubkonference. Sejlerglæden er fællesnævneren, som sejlere kan samles om - uanset om man er til windsurf, kølbåd, joller, SUP eller andet. 

Årets Klubkonference bygger på seks forskellige temaer, som hver især viser vej til sejlerglæden. Det sker med afsæt i bl.a. resultaterne fra Havets Motionister-undersøgelsen, de første erfaringer fra Vild med Vand-projektet og oplevelser med Sejlsportsligaen, sejlerskoler og børn/unge-sejlads.

Tilmelding og yderligere information:
http://www.sejlsport.dk/mere/klubkonferencen

Nov
5
12:00 pm12:00

Standernedhaling 2016

  • Frederikssund Sejlklub

Lørdag d. 5. november kl. 12.00 afholdes årets standernedhaling. Derefter er der en hjemmelavet let frokost kl. 12.30 til en kuvertpris á 70 kr. for voksne og 35 kr. for børn under 10 år.

Tilmelding kan ske senest d. 1. november ved brug af listen i klubben (fra d. 30. september) eller ved at kontakte Jørgen på tlf. 22 67 98 45 eller e-mail jtmnielsen@gmail.com.

OL bronzevinder fortæller om rejsen fra store drømme til medalje
Oct
12
7:00 pm19:00

OL bronzevinder fortæller om rejsen fra store drømme til medalje

  • Frederikssund Sejlklub

Onsdag d. 12. oktober kl. 19-21 kan du komme og høre Katja Salskov-Iversen fortælle om sine oplevelser med makkeren Jena Mai Hansen ved OL i Rio og om vejen til bronzemedaljen i 49erFX.

Det er en fortælling om rejsen fra store drømme til medalje, om skuffelser og glæder, om venner og modstandere, om at blive Europamestre, om sponsorer og umulige budgetter - alt sammen med perspektiver før, under og efter OL i Rio De Janeiro 2016.

Læs mere

DM i optimist holdsejlads
Oct
8
Oct 9

DM i optimist holdsejlads

I hjertet af København – på hjørnet af Gyldenløvesgade og Nørre Søgade – er basen gjort klar til 40 juniorsejlere, som i weekenden d. 8.-9. oktober konkurrerer om DM-titlen i holdsejlads.

Læs mere