Oct
1
10:00 AM10:00

AFRIGGERSEJLADS

ROSKILDE SEJLKLUB INVITERER ISEFJORDSKREDSENS KAPSEJLERE TIL
AFRIGGERSEJLADS FØRSTE SØNDAG I OKTOBER, 01/10.

Første båd i mål vinder - men vi starter forskudt :-)
Langsomste både starter kl. 10 og efter handicap følger de næste.
Du kan vælge mellem Afrigger-KAPsejlads og Afrigger-TURsejlads
Afrigger-KAPsejlads tæller med til næste års kredsmesterskab.

Se: ROSKILDE SEJLKLUB

View Event →
Mar
20
7:00 PM19:00

Temaaften: Klubudvikling DS

Med udgangspunkt i Klub og medlemsundersøgelsen Havets Motionister og ny viden fra DGI projektet Danmarksmesterskabet i Klubudvikling, præsenterer Dansk Sejlunion en række bud på hvor man kan begynde, eller hvordan man kan fortsætte, arbejdet med klubudvikling. 

View Event →
Jan
14
12:00 AM00:00

Deadline for forslag til generalforsamlingen 2017

Generalforsamling i Frederikssund Sejlklub finder inden udgangen af marts. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være indsendt skriftligt til formanden senest den 15. januar. Kun forslag, der optages på dagsordenen, samt ændringsforslag til forslag optaget på dagsordenen, kan tages under afstemning. 

Se evt. klubbens vedtægter §13-17 for nærmere detaljer om generalforsamlingen.

View Event →
Jan
7
1:00 PM13:00

Nytårskur 2017

Der er ingen tilmelding, og det koster ingenting at deltage. Vi mødes lidt før kl. 13.00 og dækker bord i fællesskab. Tidligere har vi været mellem 30 - 45 personer, der har deltaget, men vi kan nemt være mange flere.

Lav èn af dine dejlige specialiteter, og lad os andre smage den, der er ingen grænser for, hvad du kan tage med, sild, pålæg, ost, salat osv. Det kan være koldt eller varmt mad, eller kage til kaffen, ja faktisk lige hvad du har lyst til…?

Kabysudvalget vil på klubbens vegne sørge for, at der er div. brød, smør, fedt, dug, kaffe, lys og servietter til alle. Øl og vand købes til klubpriser. – Vin, snaps og lign. medbringer I selv.

Kom og mød jeres klubkammerater til en hyggelig eftermiddag, i en særdeles afslappet atmosfære!

View Event →
Nov
25
to Nov 26

Dansk Sejlunions klubkonference

Sejlerglæden står i centrum for årets Klubkonference. Sejlerglæden er fællesnævneren, som sejlere kan samles om - uanset om man er til windsurf, kølbåd, joller, SUP eller andet. 

Årets Klubkonference bygger på seks forskellige temaer, som hver især viser vej til sejlerglæden. Det sker med afsæt i bl.a. resultaterne fra Havets Motionister-undersøgelsen, de første erfaringer fra Vild med Vand-projektet og oplevelser med Sejlsportsligaen, sejlerskoler og børn/unge-sejlads.

Tilmelding og yderligere information:
http://www.sejlsport.dk/mere/klubkonferencen

View Event →
Nov
5
12:00 PM12:00

Standernedhaling 2016

Lørdag d. 5. november kl. 12.00 afholdes årets standernedhaling. Derefter er der en hjemmelavet let frokost kl. 12.30 til en kuvertpris á 70 kr. for voksne og 35 kr. for børn under 10 år.

Tilmelding kan ske senest d. 1. november ved brug af listen i klubben (fra d. 30. september) eller ved at kontakte Jørgen på tlf. 22 67 98 45 eller e-mail jtmnielsen@gmail.com.

View Event →
OL bronzevinder fortæller om rejsen fra store drømme til medalje
Oct
12
7:00 PM19:00

OL bronzevinder fortæller om rejsen fra store drømme til medalje

Onsdag d. 12. oktober kl. 19-21 kan du komme og høre Katja Salskov-Iversen fortælle om sine oplevelser med makkeren Jena Mai Hansen ved OL i Rio og om vejen til bronzemedaljen i 49erFX.

Det er en fortælling om rejsen fra store drømme til medalje, om skuffelser og glæder, om venner og modstandere, om at blive Europamestre, om sponsorer og umulige budgetter - alt sammen med perspektiver før, under og efter OL i Rio De Janeiro 2016.

Læs mere

View Event →