En stor oplevelse i Frederikssund nærmer sig

Den længste dag på året står for døren - det er snart Skt. Hans Aften på søndag den 23. juni og det fejrer vi også i Frederikssund Sejlklub.

Vi tænder grillen, som vil være klar til brug kl. 19.00.

Frederikssund Sejlklub giver et glas vin, øl eller vand til maden.

Alle har mulighed for at sejle ud og ligge klar til, at bålet bliver tændt kl. ca. 22.20/22.30 af Vikingerne med fakler.

skt hans bål.jpg

Vi vil meget gerne have en tilkendegivelse om, hvorvidt du deltager.

Ohøj og vel mødt til en fantastisk oplevelse

Henriette Taksøe-Jensen

Frederikssund Sejlklub inviterer til pinsetræf i Holbæk lørdag den 8. juni 2019

Klippebord-1.jpg

Hej Alle i Frederikssund Sejlklub,

Pinsen står for døren og vejret tegner i bedste sejlstil (og motorstil). Derfor en god anledning til en tursejlads og til at mødes.

Frederikssund Sejlklub inviterer til Pinsetur i Holbæk Sejlklub med hygge og samvær lørdag aften.

Aktiviteter i weekenden på egen hånd –

Se plakaten her

Frederikssund Sejlklub byder på følgende:

Lørdag kl. 17: Velkomstdrink.
Lørdag kl. 19: Grillen vil være klar til eget medbragt mad.
Klubben byder på drikkevarer til maden.
Søndag kl. 09: Klubben byder på Morgenmad med drikkevarer.

Lad os høre om I deltager, så vi kan tilpasse indkøb. I melder Jer på mail htaksoe@gmail.com eller mobil 2348 2140.

På bestyrelsens vegne Henriette Taksøe-Jensen

Se hele indbydelsen her.

DEMENTI

Hej alle FD’er

Med udgangspunkt i indslag i sidste FD-nyt  og oplæg efter endt generalforsamling i sejlklubben d. 28/2-2019 vedr. toiletbygningen, der har resulteret i tvivl om hvorvidt de er udtryk for sejlklub / FD-bestyrelse holdning til omtalte projekt, vil vi i FD’s bestyrelse på det kraftigste understrege at:

FD Frederikssund sejlklub har som forening ikke holdning til, og blander sig IKKE i dispositioner fra havnens side der ikke har direkte indflydelse på sejlklubben.

Mvh.
Niels Laursen - formand.
FD Frederikssund sejlklub

Sejlads for flere

Frederikssund Sejlklub har fået 330.000 kr. fra Nordea-fonden til projektet "Sejlads for flere", der har den målsætning at få flere ud at sejle og dermed vil bidrage til at skabe mere aktivitet på Roskilde Fjord.

Med 330.000 kroner i støtte fra Nordea-fondens kystpulje kan Frederikssund Sejlklub nu igangsætte projektet, der har været på tegnebrættet siden sidste generalforsamling, hvor klubben med stort flertal vedtog at bruge 110.000 kr. af egenkapitalen til selvfinanciering af et projekt, der skulle munde ud i anskaffelsen af to moderne klubejede både.

42554859_10214937079014720_4063805318541344768_o.jpg