Hesselø rundt 2016

Hundested Motor og Sejlklub (HMS) inviterer til kapsejladsen Hesselø Rundt den 3. september 2016 med start kl. 9.00. Skippermøde kl. 8.00 i HMS klubhus med orientering om sejladsregler mm. Fra kl. 7.30 er der registrering og morgenmad til skipper og gaster.

Sejladsen tæller med ved Isefjordkredsens mesterskab for kølbåde og er delt op i to løb, som afvikles samtidig.

1. løb for både der ønsker at deltage i kredsmesterskabet. Bestemmelserne findes på www.isefjordkredsen.dk. Denne sejlads kræver gyldig licens. Sejladsen afvikles efter DH og der benyttes TCC-værdier til beregning af præmietider.

2. løb, cruisingsejlads, hvor alle kan være med. Sejladsen afvikles efter almindelige søvejsregler. Der beregnes TCC-værdier for deltagende både og disse benyttes til beregning af præmietider.

Tilmelding

Tilmelding senest tirsdag den 29. august på liste i HMS klubhus eller på e-mail: poul.jensen1949@me.com. Sejladsbestemmelser vil blive tilsendt. Ved tilmelding oplyses: skippernavn, bådnavn, bådtype, certifikat-nummer hvis man er med i 1. løb, samt sejlklub, e-mail adresse og telefonnummer.

Det koster 200 kr. per båd at deltage i kapsejladsen og morgenmaden. Hundested Havn giver én gratis overnatning i Hundested Havn i forbindelse med sejladsen.

Kontakt

Yderligere oplysninger kan forespørges hos Poul Jensen på telefon 28 85 54 10.
Se også HMS-hjemmeside: www.hms-hundested.dk/