Back to All Events

KLUBAFTEN HOS NORTH SAILS

NS1.jpg

Hos North Sails vil vi gerne dele ud af vores viden og erfaringer. Vi arrangerer derfor ofte klubaftener for sejlklubber, hvor vi over knap 3 timer fremviser vores 600 kvm serviceloft. Vi gennemgår trim af rig og sejl samt pasning og pleje af dine sejl. Alle er velkomne til at tage deres egne sejl med, hvis de trænger til et serviceeftersyn. 

NS vil servere en forfriskning undervejs. Aftenen koster ikke noget for hverken sejlklub eller deltage- re. For at sikre alle får noget ud af aftenen, må vi begrænse os til højst 30 deltagere pr. aften. 

Deltagelse er gratis, men da NS har brug for at vide hvor mange vi kommer, er tilmelding senest d. 28/2-2019 nødvendig.
Tilmeld dig / jer til Niels Laursen på mobil 20205272, mail:
niels@email.dk eller til generalforsamling d. 28/2-2019

 

NORTH SAILS HERLEV

Lyskær 10
2730 Herlev
3920 4090
DEN@northsails.com

NS2.jpg
Earlier Event: February 28
Generalforsamling i FD
Later Event: March 18
I kajak rundt om Grønland