Back to All Events

I kajak rundt om Grønland

1.jpg
2.jpg

I dette foredrag beretter han om sine kajakrejser rundt om hele Grønland, besøg i de små bygdesamfund og større byer. Han har foretaget en rejse, som er langt ud over det normale. At sejle i kajak rundt om verdens største ø – en ikke ufarlig færd.

 

3.jpg

Han fortæller og viser billeder om den enestående og uberørte natur. Foredraget ledsages af smukke billeder og der vil være mulighed for spørgsmål efter foredraget, ikke mindst om Grønlands fremtid som kan gå i mange forskellige retninger. En flot og interessant aften.

                                        

Eventyrer, forfatter John Andersen

John Andersen er uddannet arkitekt og tegnede til sin afgangseksamen de typehuse, som findes i tusindtal overalt i Grønland. John Andersen er i sandhed en rigtigt eventyrer, der har været over det meste af jorden. Han har også været formand for ”Eventyrernes klub” Sidst har han på motorcykel i en alder af 75 år kørt gennem det meste af Sydamerika.

 

Velkommen til foredrag med John Andersen.

FREDERIKSSUND SEJLKLUB

Bestyrelsen

Earlier Event: March 4
KLUBAFTEN HOS NORTH SAILS
Later Event: May 4
Standerhejsning