Back to All Events

Youht Vikings

Mads Emil Lübech (”Smil” blandt sejlervennner) fra Sejlerlandsholdet kommer og fortæller om Youth Vikings og Youth American Cup 2017.

Foredraget er for alle aldre der ønsker at blive inspireret, og ikke mindst for de yngre der bliver introduceret til spændende sejlsportsopblevelser på ”den store klinge” samt et indblik i den semiprofesionelle og profesionelle sejlerverden. Foredraget giver samtidigt et indblik i verdens ældste fortløbende sportsbegivenheds historie.

Youth Vikings Denmark var de danske repræsentanter ved Red Bull Youth America’s Cup 2017 på Bermuda. Hør historien om hvordan det lykkedes en gruppe unge danskere at deltage i den nyligt opstartede ungdoms udgave af verdens ældste sportsbegivenhed - America’s Cup!

Projektet blev startet og kørt af de unge vikinger selv, og nu er de tilbage for at fortælle om de oplevelser der er forbundet med deltagelsen i så stort et projekt samt en så eksklusiv begivenhed.

En historie om en gruppe danske talenter på den helt store sejlsportsscene
Earlier Event: April 5
VETUS on-line
Later Event: May 5
Standerhejsning