Back to All Events

OL bronzevinder fortæller om rejsen fra store drømme til medalje

  • Frederikssund Sejlklub Kalvøvej 15 3600 Frederikssund (map)

Onsdag d. 12. oktober kl. 19-21 kan du komme og høre Katja Salskov-Iversen fortælle om sine oplevelser med makkeren Jena Mai Hansen ved OL i Rio og om vejen til bronzemedaljen i 49erFX.

Det er en fortælling om rejsen fra store drømme til medalje, om skuffelser og glæder, om venner og modstandere, om at blive Europamestre, om sponsorer og umulige budgetter - alt sammen med perspektiver før, under og efter OL i Rio De Janeiro 2016.

OL i Rio var det første OL, hvor kvinderne kunne deltage i skiff-jollen 49erFX. Det var desuden første gang OL skulle afholdes i Sydamerika. For Team Bygma – Jena og Katja begyndte drømmene om OL for fem år siden. Jena havde været Katjas træner gennem ungdomsårene, og da 49erFX kom på det olympiske program, var der ingen tvivl om samarbejdet.

Det har altid været en drøm at vinde medalje til OL – men hvordan realiserer man sin drøm? Hvordan opstarter man et projekt, som ingen tror på? Hvordan dyrker man sin hobby på eliteplan? Uden indtægter/SU? Hvordan foregår et samarbejde mellem to vidt forskellige mennesker, som deler samme drøm? Mange op- og nedture har der været undervejs, men har det været det hele værd, når man står på skamlen i sidste ende?

Arrangementet er gratis for medlemmer af sejlklubben, mens andre kan købe entré for 25 kr.

Earlier Event: October 8
DM i optimist holdsejlads
Later Event: October 20
C-holdet mødes