Klubbens formål & aktiviteter

Frederikssund Sejklub er medlem af Dansk Sejlunion og har hjemsted på Frederikssund Lystbådehavn, som er nabo til Frederikssund-Hallen. Klubben har eksisteret siden 1921 og har til formål at fremme dansk sejlsport og sejlads i bred forstand, hvilket bl.a. andet dyrkes ved at afholde fælles klubsejladser og ugentlige aftenkapsejladser i løbet af sejlsæsonen samt ved at arrangere spændende foredrag eller andre aktiviteter i løbet af vinteren. Desuden har klubben sammen med Marbæk Sejl- og Motorbådsklub en aktiv juniorafdeling under navnet Frederikssund/Marbæk Juniorsejlcenter.

Klubbens faciliteter

Sejlklubben er åben for klubbens og havnens medlemmer hele året, og gæstesejlere har desuden fri adgang i hele sejlsæsonen. I klubben finder man sejlerkøkken, vaskemaskine, toiletter og bade samt underholdning i form af f.eks. bordfodbold, trådløst internet og muligheden for at nyde udsigten over havnen og Roskilde Fjord i det store opholdsrum eller på terrassen. I entréen er der opsat hjertestarter.