Så har der igen været besøg med hærværk til følge i klubhuset.

De gentagne tilfælde af hærværk forekommer typisk i forbindelse med sidste skoledage men også ved seneste Black Friday. Valget af drikkevarer bl.a. 3 flasker vodka, ice te og dåseøl tyder på helt unge mennesker. Uden for klubhuset og for enden af masteskuret flød det igen med tomme knuste vodkaflasker, masser af skod og tændstikker samt en ske, hvad mon skeen er blevet brugt til?

I klubhuset har gerningsmændene fundet det nødvendigt at smadre døren og dørkarmen ind til køkkenet for at få fat i seks snapseglas til deres Hot Shots - så meget ødelæggelse for seks snapseglas og to ølglas!

De har igen opholdt sig i vagtstuen, hvor det flød med knuste snacks, tomme dåser med cigaretskod i og en fæl lugt af førnævnte .

Det vi er vidne til her, tyder på en ualmindelig dårlig opdragelse hjemmefra.

MEN DE KENDER TILSYNELADENDE KODEN TIL KLUBHUSET.

Vi appellere derfor til forældre med teenage børn om at spørge ind til disse problemer, og om nogen har kendskab til at have vidergivet koden til venner og gøre opmærksom på, at der nu er politi involveret.

Hvis nogle medlemmer og deres børn har behov for at sted at samles, har de jo lov til det.

HVIS DE LADER VÆRE MED AT RYGE I KLUBHUSET

HVIS DE RYDDER OP EFTER SIG OG IKKE LAVER HÆRVÆRK

Huset forbliver aflukket indtil videre, og dette bliver meddelt ved opslag på huset og på sejlklubbens hjemmeside.

Glædelig jul og godt nytår

Lotte Moselund

Frederikssund Sejlklub